Συχνές Ερωτήσεις

Ειμαι χρηστης...

Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή για να χρησιμοποιήσω το woof;

Όχι δεν χρειάζεται καμία ειδική εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σας για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του woof. Ο περιηγητής διαδικτύου σας αρκεί. Η διεύθυνση του καταστήματος/επιχείρησης που σας ενδιαφέρει εμφανίζεται στο σχετικό σήμα του woof, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και μέσω της απευθείας μετάβασης στον διαδικτυακό τόπο του woof, woof.gr

Εφόσον έχετε όμως διαθέσιμη κάμερα και εφαρμογή QR code scanner η χρήση του woof είναι πιο απλή, καθώς μπορείτε να μεταβείτε ακριβώς στις προσφορές του καταστήματος/επιχείρησης, επιδεικνύοντάς της το QR code του σήματος που βρίσκεται μπροστά στο κατάστημα/επιχείρηση.

Επιπλέον, εφόσον έχετε διαθέσιμο GPS και το έχετε ενεργοποιήσει και επιτρέψετε στο woof να χρησιμοποιήσει την πληροφορία θέσης σας, τότε μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε προσφορές γύρω σας..

Πρέπει να έχω λογαριασμό για να χρησιμοποιήσω το woof;

Δεν απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού στο woof για την πρόσβαση στις προσφορές που αναρτώνται σε αυτό. Η δημιουργία λογαριασμού όμως θα σας επιτρέπει να σχολιάσετε το περιεχόμενο και να εκμεταλλευτείτε εξατομικευμένες πληροφορίες και προσφορές.

Μπορώ να συγκρίνω τις προσφορές των επιχειρήσεων που εμφανίζονται στο woof;

Το woof επιτρέπει την καταχώρηση προσφορών εντελώς ετερογενών προδιαγραφών κάτι το οποίο, στη γενική περίπτωση, κάνει τη σύγκριση εντελώς προσωπική υπόθεση και όχι κάτι το οποίο μπορεί ένα σύστημα να πραγματοποιήσει αυτόνομα. Δεδομένου δε ότι το woof δεν αποσκοπεί στη σύγκριση τιμών αλλά στην προβολή, δεν προσφέρεται η σχετική δυνατότητα.

Τι πρέπει να κάνω για να βρω τις προσφορές μιας επιχείρηση που βρίσκεται κοντά μου;

Αν βρίσκεστε μπροστά από ένα κατάστημα/επιχείρηση στο οποίο βλέπετε το έντυπο σήμα του woof, απλά σκανάρετέ το με το QR Code scanner του κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet σας. Αν δεν διαθέτετε QR Code scanner, μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση που θα βρείτε κάτω από το σήμα του QR Code.

Εφόσον δεν εντοπίσετε το QR code, μπορείτε να μεταφερθείτε στο woof.gr και να αναζητήσετε περιεχόμενο με την ονομασία της επιχείρησης.


Ειμαι επιχειρηματιας...

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για να προβάλλω τις προσφορές μου;

Εφόσον σας ενδιαφέρει να προβάλετε τις προσφορές σας εντός της επιχείρησής σας, απαιτείται να διαθέτετε κάποια συσκευή με web browser τελευταίας τεχνολογίας και έκδοσης (Chrome, Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer). Καθώς δεν απαιτείται η συμπερίληψη ειδικών πρόσθετων (flash, java κ.α.) δεν υπάρχει καμία πρόσθετη απαίτηση τεχνολογίας. Θα πρέπει όμως η συσκευή που χρησιμοποιείτε να έχει επαρκή υπολογιστική ισχύ ώστε να αποδώσει το περιεχόμενο του woof ικανοποιητικά. Το woof ενδέχεται να επιλέξει να μην προβληθεί στη συσκευή σας εφόσον δεν ικανοποιούνται κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις απόδοσης.

Μπορώ να συνδέσω το woof με το διαδικτυακό μου eShop ή το διαδικτυακό μου τόπο;

Μπορείτε να συνδέσετε το woof με το διαδικτυακό σας τόπο ή το eshop σας με δύο τρόπους: είτε υποδεικνύοντας ως συνδέσμους στο προφίλ της επιχείρησής σας τις αντίστοιχες διευθύνσεις, είτε προσθέτοντας υπερσυνδέσμους στις προσφορές που αναρτάτε. Ειδικά δε για ηλεκτρονικές αγορές διατιθέμενες μέσα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα/επιχείρηση, μπορείτε να δηλώνετε ένα σύνδεσμο ο οποίος απεικονίζεται με ειδική σήμανση στο woof και επιτρέπει στον επισκέπτη να μεταβεί ακριβώς στην περιοχή του eshop σας που αφορά στην προσφορά που προβάλει.

Τι πρέπει να κάνω για να προβάλω τις προσφορές μου;

Καταρχήν θα πρέπει να εγγραφείτε αγοράζοντας το σχετικό πακέτο πίστωσης (δείτε τη σχετική ενότητα). Στη συνέχεια θα πρέπει να καταχωρήσετε πληροφορίες για την επιχείρησή σας ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός της από τους επισκέπτες, αλλά και η προβολή της σε διάφορες περιοχές του woof. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταχωρήσετε προσφορές, τις οποίες μπορείτε να προβάλετε και να επιμεληθείτε όσο θέλετε πριν δημοσιοποιήσετε (ενεργοποίηση). Εφόσον ενεργοποιηθεί μια προσφορά, τότε αυτή εγκρίνεται και προβάλεται αυτόματα από το woof σε διάφορα σημεία όπως: αναζητήσεις, προσφορές καταστήματος/επιχείρησης, προβολείς βιτρινών κ.α.

Ποιο είναι το κόστος του Woof;

Το κόστος χρήσης του woof για τους επισκέπτες είναι μηδενικό. Για τις επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά μικρό και μπορεί να φτάνει τα μερικά λεπτά του ευρώ ανά προσφορά που αναρτάται. Για πλήρη κατάλογο των πακέτων πίστωσης επιχειρήσεων, δείτε τη σχετική ενότητα.