Προβληθείτε μέσα από το woof

Οι επιχειρήσεις δημιουργούν δωρεάν λογαριασμό, αποκτώντας πρόσβαση στην σελίδα προβολής των προσφορών τους. Η δημιουργία λογαριασμού δεν απαιτεί κάποια προηγούμενη χρέωση. Για την εισαγωγή ή τροποποίηση προσφορών απαιτείται η απόκτηση πακέτου πίστωσης προσφορών

Τα πακέτα πίστωσης είναι ιδιαίτερα χαμηλού κόστους και εστιάζουν κατά κανόνα στον αριθμό προσφορών και ανανεώσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιχείρηση μέσα σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλει ανάλογα με το πακέτο πίστωσης.

Με την εγγραφή στο woof δίνεται δυνατότητα στην επιχείρηση να τυπώσει το σχετικό σήμα με το QRcode το οποίο μπορεί να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο της επιχείρησης ώστε οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα να το σκανάρουν με τον QRcode reader τους και να μεταφερθούν αυτόματα στις προσφορές της επιχείρησης.

Επιπλέον της δυνατότητας δημιουργίας και προβολής προσφορών στις συσκευές των επισκεπτών, το woof προσφέρει και λύση προβολής "βιτρίνας", όπου ο πελάτης μπορεί να συνδέσει μια συσκευή η οποία μέσω διαδικτύου μπορεί να προβάλει συνεχώς και ζωντανά τις προσφορές του στη βιτρίνα της επιχείρησής του.

Θέλω να προβάλω την επιχείρησή μου στο woof