Πώς το χρησιμοποιώ

Ειμαι επιχειρηματιας...

Οι επιχειρήσεις δημιουργούν δωρεάν λογαριασμό, αποκτώντας πρόσβαση στη σελίδα προβολής των προσφορών τους. Η δημιουργία λογαριασμού δεν απαιτεί κάποια προηγούμενη χρέωση. Για την εισαγωγή η τροποποίηση προσφορών απαιτείται η απόκτηση πακέτου πίστωσης προσφορών.

Τα πακέτα πίστωσης είναι ιδιαίτερα χαμηλού κόστους και εστιάζουν κατά κανόνα στον αριθμό προσφορών και ανανεώσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιχείρηση μέσα σε ένα δεδομένο χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλει ανάλογα με το πακέτο πίστωσης.

Με την εγγραφή στο woof δίνεται δυνατότητα στην επιχείρηση να τυπώσει το σχετικό σήμα με το QR code το οποίο μπορεί να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο της επιχείρησης ώστε οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα να το σκανάρουν με τον QR code reader τους και να μεταφερθούν αυτόματα στις προσφορές της επιχείρησης.

Επιπλέον της δυνατότητας δημιουργίας και προβολής προσφορών στις συσκευές των επισκεπτών, το woof προσφέρει και λύση προβολής "βιτρίνας", όπου ο πελάτης μπορεί να συνδέσει μια συσκευή η οποία μέσω διαδικτύου μπορεί να προβάλει συνεχώς και ζωντανά τις προσφορές του στη βιτρίνα της επιχείρησής του.


Ειμαι χρηστης...

Οι επισκέπτες του woof δεν χρειάζεται ούτε να εγγραφούν ούτε να χρησιμοποιήσουν κάποια ειδική εφαρμογή ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν και να διαβάσουν τις προσφορές που βρίσκονται σε αυτό. Η ύπαρξη ενός web browser είναι αρκετή.

Όμως το woof είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί όσες περισσότερες δυνατότητες του προσφέρονται:

  • Αν διατίθεται κάμερα και QR code scanner στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν αυτόματα στις προσφορές του καταστήματος/επιχείρησης που έχουν εμπρός τους, επιδεικνύοντας στην κάμερα το σήμα με το QR code του καταστήματος/επιχείρησης.
  • Αν διατίθεται GPS και επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτό, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις προσφορές που υπάρχουν γύρω του.
  • Αν ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί - εντελώς δωρεάν - στο woof ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στη δημιουργία προφίλ στο οποίο μπορεί να αποθηκεύει τις προτιμήσεις του αλλά και στη δυνατότητα αξιολόγησης προσφορών.